Alla mot Urban Outfitters nu!

Och låt dom veta vad vi tycker! Urban Outfitters har alltså gett sina anställda två val: att bli sparkade "på grund av arbetsbrist" eller gå över till bemanningsföretaget Academic Works. Bakgrunden är att de anställda ställt krav på kollektivavtal, de heltidsasntällda har tidigare inte haft något OB-tilägg och ordentliga pensionsavtal.

Anställningsformerna på bemanningsföretag är inte bättre oavsett vad butikens svenska talesperson Marianne Bäärnhielm säger. Urban Outfitters kan i praktiken ringa och beordra den i så fall uthyrda personalen att de nästa vecka skall vara på ett helt nytt ställe.

Lagom till julhandeln ställer Urban Outfitters och pissar på sina anställda. Bojkott är en självklarhet men för att den ska verka behövs ett större engagemang från flera. Kanske dags för Blogg.se att visa färg? Vi som bloggar här är en köpstark grupp och det finns fler än en dagens-outfit som har grejer från affären. Det här inte okej för ett företag att göra såhär, dags att visa solidaritet och käfta emot!

Gå med i gruppen på Facebook:
Skämmes Urban Outfitters! - Shame on you Urban Outfitters!

Aftonbladets intervju med Bäärnhielm:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6196828.ab#abArticleComments


   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0